Lajm

Gjendet ark.iv.oli i princeshës miliona vite i vjetër, shkencëtarët ha.biten nga ajo çfarë panë brenda tij

Gjendet ark.iv.oli i princeshës miliona vite i vjetër, shkencëtarët ha.biten nga ajo çfarë panë brenda tij/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Me një thurje spirale, e cila qëndron lart (rreth 180 gradë C), një grua e hollë, e pazakontë e tërheqëse, që dukej rreth të tridhjetave, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

me një lëkurë të ra.cës evropiane dhe sy të mëdhenj, të gjerë dhe të hapur, raporton “AlienBlog”…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Sht/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet