Lajm

E bίnd νajzën të shkojë tek aviοni i tij privat, por shikοni si e tυrpërοn ate..(VIDEO)

Kjo video do t’ju lë pa fjalë.Ky djalosh e ka ftuar një vajzë të shkojë në aeroplanin e tij privat, mirëpo vajza nuk eshte ne dijesni se cfar e pret aty./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas nje kohe djali i thot troc se cfar mendon per te dhe cila ishte arsyja qe ai e pruri ne Avion…SHIKO VIDEON KËTU/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo video do t’ju lë pa fjalë.Ky djalosh e ka ftuar një vajzë të shkojë në aeroplanin e tij privat, mirëpo vajza nuk eshte ne dijesni se cfar e pret aty./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet