Lajm

Do motrat binjake lindin me sëmundjen e ligë/ Edhe pse u dhemb gjithë trupi ato qeshin: Do bëhet mrekulli për ne!

Do motrat binjake lindin me sëmundjen e ligë/ Edhe pse u dhemb gjithë trupi ato qeshin: Do bëhet mrekulli për ne!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kur binjaket Daria dhe Ekaterina lindën në verën e vitit 2016, askush nuk e priste që ato të kishin një sëmundje aq të rëndë.Ato lindën me një së mundje gjenetike shumë të rëndë dhe e kishin të dyja. …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet