Lajm

Kjo është 80-vjeçarja shqiptare që ka shkuar 14 herë në Mekë: Ja për çfarë lutem! (Video)

80-vjeçarja që ka shkuar 14 herë në Mekë: Ja për çfarë lutem:Emineja agjeron prej moshes 24 vjecare eshte e rritur ne nje familje besimtare dhe se ajo thote se ka agjeruar per 56 vite me rradhe cdo muaj te Ramazanit dhe jo vetem ajo ka shkuar edhe 14 here ne Meke./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

80-vjeçarja që ka shkuar 14 herë në Mekë: Ja për çfarë lutem:Emineja agjeron prej moshes 24 vjecare eshte e rritur ne nje familje besimtare dhe se ajo thote se ka agjeruar per 56 vite me rradhe cdo muaj te Ramazanit dhe jo vetem ajo ka shkuar edhe 14 here ne Meke./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

80-vjeçarja që ka shkuar 14 herë në Mekë: Ja për çfarë lutem:Emineja agjeron prej moshes 24 vjecare eshte e rritur ne nje familje besimtare dhe se ajo thote se ka agjeruar per 56 vite me rradhe cdo muaj te Ramazanit dhe jo vetem ajo ka shkuar edhe 14 here ne Meke./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet