Lajm

Jasha, Kosovë jasha, nga sot lejohen dasmat

Sot më 15 qershor do të hapen sallat e dasmave. Kështu ka thënë kryetari i Odës së Hotelerisë dhe Turizmit, Hysen Sogojeva./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sogojeva për Ekonomia Online tha se të martën do të dalin edhe me një manual se si do të lejohen mbajtja e ahengjeve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai në një intervistë tha se pritet që nesër të dalin me një konferencë të përbashkët edhe me Ministrinë e Shëndetësisë për hapjen e kësaj veprimtarie.“Sipas informatave që i kemi do të thotë grupet punuese janë duke punuar, do të thotë i kam dy përfaqësues të Odës dhe përfaqësuesit e ministrisë, dhe sipas informatave kemi edhe prej kryeministrisë janë duke punuar në manual, nesër (sot) zyrtarizohet manuali dhe prej nesër do të filloj edhe të punoj edhe ky sektor”, tha Sogojeva./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet