Lajm

Mbesa e Josip Broz Titos: Ja c’farë do bënte tani Gjyshi Im me Kosovën!

Mbesa e ish-presidentit të ish-Jugosllavisë, Josip Broz Tito, Zlatica Broz ka dhënë një intervistë për Sputnikun serb, ku ka folur për gjyshin e saj, për politikat e tij dhe si arrinte të mbante Ballkanin nën kontroIIë, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mbesa e Titos ka treguar se çfarë njeriu ishte ish-lideri jugosllav dhe si i sheh ajo tash aftësitë politike të gjyshit të saj.Ajo thotë se Tito ka mbajtur nën kontroII dhe ta bashkuar popujt e Jugosllavisë, dhe beson që edhe më tutje do të vazhdonte kjo gjendje nëse do të vazhdonin politikat e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Mirë, çfarë mund të them? Kur ai ishte në pushtet, ai disi e menaxhonte atë. Kishte probIeme, por disi mbaheshin nën kontroII. Dhe popujt e ish-Jugosllavisë njëmend kanë jetuar në paqe, në mënyrë vëllazërore dhe të bashkuar pa marrë parasysh sa ir0nikë janë njerëzit tash për atë kohë”, ka thënë Zlatica Broz./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet