Lajm

Feston sot 64 vjetorin, e gjeni dot se cila është aktorja në fjalë? I urojmë mbarësi dhe një jetë të

Feston sot 64 vjetorin, e gjeni dot se cila është aktorja në fjalë? I urojmë mbarësi dhe një jetë të/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Filloi punën si aktore profesioniste në Teatrin “ Migjeni“ në vitin 1978. Gjatë rreth 43 vitesh, Dana , interpretoi në 130 premiera me Estrades se Shkodres..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Filloi punën si aktore profesioniste në Teatrin “ Migjeni“ në vitin 1978. Gjatë rreth 43 vitesh, Dana , interpretoi në 130 premiera me Estrades se Shkodres..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet