Lajm

Edhe megjithëse kanë kaluar plot 31 vite ajo mban po të njëjtën pamje edhe sot : E gjeni dot se cili është personazhi në fjalë

Edhe megjithëse kanë kaluar plot 31 vite ajo mban po të njëjtën pamje edhe sot : E gjeni dot se cili është personazhi në fjalë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo njihet si një ndër këngëtaret më të bukura në Shqipëri dhe mosha e saj nuk e pengon aspak për të konkuruar vajzat e reja .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo njihet si një ndër këngëtaret më të bukura në Shqipëri dhe mosha e saj nuk e pengon aspak për të konkuruar vajzat e reja .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet