Lajm

Dεhet nυsja në Korçë , ja çfarë i bën bυrrit ..!!

Dεhet nυsja në Korçë , ja çfarë i bën bυrrit ..!!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

nuk ka shkuar ashtu siç mendohej për një ç ift në Korçë dhe fa jin për këtë duket se e ka pasur nusja..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

nuk ka shkuar ashtu siç mendohej për një ç ift në Korçë dhe fa jin për këtë duket se e ka pasur nusja..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet