Lajm

Vajza e Krishtere nga Suedia puthë “Kuranin” ka një mesazh për botën!

Nje vajze e Krishtere Europiane filloi nje fushate ne Suedi,per te puthur librin e Kuranit.”Une nuk e di se cfare shkruhet ne kete liber,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

por mendoje se ky liber flet per te miren e njerezise dhe per meshiren.dhe pas ketyre fjaleve,ajo puthi kuranin.Ajo i ftoi qe te gjithe ne kete fushate.İnshaallah dashte Zoti,ky Kuran qe ti puthe,do te te tregoje rugen e shpetimit.Ndiqen/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nje vajze e Krishtere Europiane filloi nje fushate ne Suedi,per te puthur librin e Kuranit.”Une nuk e di se cfare shkruhet ne kete liber,por mendoje se ky liber flet per te miren e njerezise dhe per meshiren.dhe pas ketyre fjaleve,ajo puthi kuranin.Ajo i ftoi qe te gjithe ne kete fushate.İnshaallah dashte Zoti,ky Kuran qe ti puthe,do te te tregoje rugen e shpetimit.Ndiqen/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet