Lajm

Pas 20 vitesh martes allahu i madherishem mi fali 2 djem bineq Kush me uron zoti i dhasht ate qe i mungon. MOS KALO PA KOMENTUAR “Urime”

Ndodhi me ne fund,pas 20 vitesh martes,nje gruaje allahu i fali 2 djem bineq,ngjarja ndodhi ne kosove./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas 20 vitesh martes allahu i madherishem mi fali 2 djem bineq.Kush me uron zoti i dhasht ate qe i mungon.MOS KALO PA KOMENTUAR “Urime thot nena kosovare ja dhe /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndodhi me ne fund,pas 20 vitesh martes,nje gruaje allahu i fali 2 djem bineq,ngjarja ndodhi ne kosove.Pas 20 vitesh martes allahu i madherishem mi fali 2 djem bineq.Kush me uron zoti i dhasht ate qe i mungon.MOS KALO PA KOMENTUAR “Urime thot nena kosovare ja dhe /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet