Lajm

Nxënësit, do të kenë mundësi t’i përmirësojnë notat kur të kthehen në shkollë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, përveç 32 mijë nxënësve që nuk kanë ndjekur mësimin online, mundësinë për t’u rinotuar do t’ua japë edhe nxënësve të tjerë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kritika për mënyrën e notimit të nxënësve ka edhe Këshilli i Prindërve i Kosovës, ku kryetari i saj, Ymret Reshiti, duke u përgjigjur me shkrim thotë se mësimdhënësit nuk kanë respektuar udhëzuesin për vlerësimin e nxënësve gjatë mësimit në distancë.
/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në udhëzuesin për vlerësimin e nxënësve gjatë mësimit në distancë, thuhet se nota përfundimtare nuk duhet të jetë më e ulët se ajo e datës 11 mars 2020, kur është ndërprerë mësimi i rregullt në shkollë për shkak të rrethanave të krijuara nga/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet