Lajm

Në përpjekje për të shkuar në Angli, historia tron ditëse e shqiptarëve që u shkrumbuan në kamion

39 persona kanë humbur jetën në Britani të madhe në një kamion, në përpjekjen e tyre dëshpëruese për të prekur “ëndrrën evropiane”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Por, histori të tilla tragjike ka pasur edhe nga radhët e shqiptarëve.Nëntorin e viti 2014, dy shqiptarë, Rexh Myzyraj 22-vjeç nga Hasi dhe e fejuara e nipit të tij, Erinda Kaçorri 24 vjeçare nga Rrësheni do të humbnin tragjikisht jetën në Francë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

39 persona kanë humbur jetën në Britani të madhe në një kamion, në përpjekjen e tyre dëshpëruese për të prekur “ëndrrën evropiane”.Por, histori të tilla tragjike ka pasur edhe nga radhët e shqiptarëve.Nëntorin e viti 2014, dy shqiptarë, Rexh Myzyraj 22-vjeç nga Hasi dhe e fejuara e nipit të tij, Erinda Kaçorri 24 vjeçare nga Rrësheni do të humbnin tragjikisht jetën në Francë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet