Lajm

E pa.besueshme, kjo grua thote se ne oborrin e saj eshte shfaqur nje dinosaur, ajo tregon pamjet!(VIDEO)

Cristina Ryan tha se të gjithë që u ka treguar videon dalin në njëjtin përfundim me të: duket si një di.no bebe./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Video shpejt u bë virale dhe shikuesit nisën të de. batojnë rreth asaj që mund të jetë ka. fsha mist eri. ze./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Teza që po bën më shumë zh. urmë është se një kl. on dino sauri mund të jetë pro. dh.uar dhe mund të ketë dalë aksi.den. tali. sht në rrugë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet