Lajm

Udhëtarit i humb durimi në autobusin e Prishtinës, shikon video

Tejmbushja e autobusëve urban të Prishtinës po bën që disa qytetarë të dalin nga ‘vetja’.Në një video të dërguar në adresë të shihet një person teksa shikon video po’rno./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Afër tij është një grua (biondinë) të cilës ia tregon videon e ‘pi’stë’.Shikoni më poshtë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tejmbushja e autobusëve urban të Prishtinës po bën që disa qytetarë të dalin nga ‘vetja’.Në një video të dërguar në adresë të shihet një person teksa shikon video po’rno.Afër tij është një grua (biondinë) të cilës ia tregon videon e ‘pi’stë’.Shikoni më poshtë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet