Lajm

”Thashë o Zot fëmijët”/ Burri tregon si përfundoi në gojën e balenës e si shpëtoi: Thashë kaq ishte mbaroi, por…

Një ngjarje e rrallë, si në filma, i ka ndodhur një zhytësi profesionist karavidhesh. Të premten në mëngjes gjatë zhytjes, ai përfundoi në gojën e një balene./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Michael Packard ka qenë një zhytës karavidhesh në Provincetown për 40 vjet, por k urrë nuk kishte përjetuar diçka të tillë.Packard tha për News WBZ-TV se pasi u hodh nga anija e tij në ujë, ai ndjeu një pë rplasje të madhe dhe gjithçka u er rësua./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ndjeva përreth dhe kuptova se nuk kishte dhëmbë,” tha ai. “Pastaj kuptova, ‘O zoti im jam në gojën e një balene dhe ajo po përpiqet të më gëll tisë ”.Packard tha se mendoi me vete: “Kaq ishte, unë do të v d es”. Ai mendoi për fëmijët dhe gruan e tij dhe ndjeu se nuk po dilte nga goja e balenës.Më pas ai kishte arritur më në sipërfaqe, dhe mundi të dilte nga g oja e balenës. “Nuk mund të besoj që jam këtu për ta treguar.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet