Lajm

Pasi u bë gruaja e Shpat Kasapit, Selvije Jao bën veprimin e papritur

Selvije Jao gruaja më e lumtur në botë.Selvija dhe Shpati janë kurorëzuar para dy ditësh.Çifti simpatik kanë dhënë nënshkrimet në letër dhe tani Selvija nga Jao ka marrë mbiemrin Kasapi, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bukuroshja nga Gostivari përherë ka treguar dashurinë ndaj këngëtari, ndaj edhe tani si gruaja e ardhshme e tij po ndihet mjaft e lumtur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Selvije Jao gruaja më e lumtur në botë.Selvija dhe Shpati janë kurorëzuar para dy ditësh.Çifti simpatik kanë dhënë nënshkrimet në letër dhe tani Selvija nga Jao ka marrë mbiemrin Kasapi, Bukuroshja nga Gostivari përherë ka treguar dashurinë ndaj këngëtari, ndaj edhe tani si gruaja e ardhshme e tij po ndihet mjaft e lumtur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet