Lajm

39-vjeçari vdiq në aksident/ Shteti italian i jep dëmshpërblim gruas së tij dhe të dashurës, që kishte lidhje jashtëmartesore

Pas vdekjes së një italiani në një aksident automobilistik, kanë marrë dëmshpërblim gruaja, me të cilën kishte një fëmijë, por edhe e dashura e tij me të cilën kishte një lidhje jashtë martesore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mediet e huaja shkruajnë se italiani 39-vjeçar, humbi jetën në një aksident në vitin 2020. Në momentin që trupi ishte transportuar në morg, gruaja e tij kishte shkuar me pushime dhe ishte e dashura e tij që njohu viktimën.Në këtë moment e dashura e të ndjerit kërkoi të drejta, duke përmendur lidhjen e tyre dhe planet që kishin për të ardhmen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ajo ishte e lidhur me këtë burrë dhe kishin plane për krijimin e një jete sëbashku”, tha avokati mbrojtës i zonjës.Më tej ajo shtoi se 39-vjeçari italian kalonte tre ditë me të dhe katër me familjen e tij, duke përforcuar faktin se edhe ajo meritonte të dëmshpërblehej/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet për humbjen e tij.Në përfundim ajo ka mundur të marrë dëmshpërblim, por nuk dihen shumat që kanë përfituar dy zonjat/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet