Lajm

Mërgimtarja nga Kosova: Ma mirë me u martu me një të huaj se Shqiptari të don vetëm për interes

Jam nje vajze 23 vjeqare , kom lind perendim dhe vazhdoj te jetoj gurbet me familje. Jam njoftu para dy vite me nje djal se ka jetu perendim ne te zezen veq vet dhe familjen e ka kosov./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kam shku kosov e jena feju shum shpejt,(1vjet gati kem fol)se e kom dasht shum dhe skom pyet as per familje as per kushte qe i kan./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam nje vajze 23 vjeqare , kom lind perendim dhe vazhdoj te jetoj gurbet me familje. Jam njoftu para dy vite me nje djal se ka jetu perendim ne te zezen veq vet dhe familjen e ka kosov./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet