Lajm

KiIogrami SHlTET për 1,000 euro, dhe gjenden në vendin tonë!

Vonesa e tij midis kërpudhave nuk e pengonte atë që menjëherë të merrte titullin mbretëror në mesin e kërpudhave të familjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Frutat me aromë të fortë, dalluese, në të zezë apo të bardhë, në një madhësi midis dy dhe tetë centimetra, të fshehur nën sipërfaqen e tokës dhe vetëm në vende të rralla.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Vonesa e tij midis kërpudhave nuk e pengonte atë që menjëherë të merrte titullin mbretëror në mesin e kërpudhave të familjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet