Lajm

Mbani lotët, pa djalin pas 11 vitesh/ Shqiptarja: Si të ka mami o shpirt? (Video)

Pas d enoncimit të nënës, ka qenë i menjëhershëm reagimi dhe bashkëpunimi i stafit të emisionit për lokalizimin e 17-vjeçarit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një 17-vjeçar nga qyteti i Librazhdit u largua nga banesa e tij për shkak të dh unës së ushtruar nga babai. Ka qenë den oncimi i nënës së tij, e cila ka njoftuar stafin e emisionit se djali i saj është larguar në drejtim të paditur nga banesa e të atit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një 17-vjeçar nga qyteti i Librazhdit u largua nga banesa e tij për shkak të dh unës së ushtruar nga babai. Ka qenë den oncimi i nënës së tij, e cila ka njoftuar stafin e emisionit se djali i saj është larguar në drejtim të paditur nga banesa e të atit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet