Lajm

Krim në Zvicër, burri mbyt kosovaren, pamje të çiftit dhe shtëpisë ku ndodhi ngjarja

Zvicra është tronditur nga një krim tjetër brenda familjes. Me 12 mars, një konflikt verbal eskaloi duke përfunduar me dhunë fizike mes çiftit kosovar, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

N.B dhe F.B.Burri 46 vjeçar nga Kosova është arrestuar dhe do të jetë në paraburgim për 3 muaj.Sipas zyres së prokurorit lokal, ai nuk kishte asnjë ndjekje penale në të kaluarën.Fqinjët e çiftit kosovar thonë se janë të befasuar me ngjarjen ngase ata shquheshin për raportet e mira mes vete./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

N.B dhe F.B.Burri 46 vjeçar nga Kosova është arrestuar dhe do të jetë në paraburgim për 3 muaj.Sipas zyres së prokurorit lokal, ai nuk kishte asnjë ndjekje penale në të kaluarën.Fqinjët e çiftit kosovar thonë se janë të befasuar me ngjarjen ngase ata shquheshin për raportet e mira mes vete./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet