Lajm

‘Babi nuk më njohu’, Linda rrëfen historinë e saj në “Për’puthen +40”: I kam shkuar në varrim për respekt të…

Jam rritur nga dy prindër të divorcuar, që janë martuar sërish dhe kanë lindur fëmijë me partnerë të tjerë. Nga ana e mamit, kam një vëlla dhe një motër. Nga ana e babit, më duket se janë tre. Nuk i njoh, nuk kam pasur kontakte, nuk i kaqm takuar asnjëherë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Babi më ka refuzuar që kur linda. I kam shkuar në varrim, për respekt të gjyshes dhe xhaxhit, me të cilët kam apsur afrimitetJam rritur pa dashuri. Kam pasur vetëm mamin, ka qenë shumë e urtë, por nuk na ka falur dashuri”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kështu, ajo shpjegon dhe faktin se përse nuk do të ketë fëmijë të tjerë. “Kur u martova, nuk e konceptova që do të ndahesha, u martova përgjithmonë dhe me dashuri, nga ajo që kam kaluar, nuk do të doja të kisha fëmijë të tjerë”.Gjatë takimit me Çimin, Linda u ndje gati për të ndarë me të dhe me publikun një pjesë të së shkuarës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet