Lajm

Nuk do ta besoni çka i ndodh në një mbrëmje nate Gjyste Vulajt në Zurich

Në një mbrëmje muzikore në Zvicer go.ditet në fytyrë Gjyste Vulaj ja kush e go.diti….Këngëtarja e njohur e pop-folk Gjyste Vulaj është nënë e dy fëmijëve. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo ka një vajzë dhe një djalë. Gjyste Vulaj njihet në mediat shqiptare dhe komentohet gjithmonë për bukurin dhe format e saj. Por Një ngj.arje sho.kuese i ka ndodhur Gjyste Vulaj ku ajo në një mbrëmje muzikore është go.ditur në fytyrë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një mbrëmje muzikore në Zvicer go.ditet në fytyrë Gjyste Vulaj ja kush e go.diti….Këngëtarja e njohur e pop-folk Gjyste Vulaj është nënë e dy fëmijëve. Ajo ka një vajzë dhe një djalë. Gjyste Vulaj njihet në mediat shqiptare dhe komentohet gjithmonë për bukurin dhe format e saj. Por Një ngj.arje sho.kuese i ka ndodhur Gjyste Vulaj ku ajo në një mbrëmje muzikore është go.ditur në fytyrë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet