Lajm

Keto bukuroshe nga Kosova qe jetojn në Zvicër nuk e dinë kur është shpallur pavarësia…(VIDEO)

misionet e dashurisë janë bërë ‘trend’ tek shqiptarët dhe ka interesim të madh nga ana e publikut për t’i përcjellë. Shumë herë, këto emisione janë pre e kritikave për përmbajtjen që ia servojnë publikut, e cila nuk është aspak e përshtatshme për shikuesit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe diaspora në Zvicër është bërë me emision të dashurisë, bëhet fjalë për emisionin “My love story”. Në puntantën e radhës të këtij emisioni, konkurrentve iu bënë disa pyetje për të kuptuar se sa dinë për Kosovën. Por, disa prej vajzave nuk e kishin /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

idenë se me cilën datë është shpallur pavarësia e Kosovës, duke dhënë kështu disa opsione. “Më 2007”, thotë njëra, kur u pyet. “Send s’kam lidhje me Kosovë”, përgjigjet tjetra. Ndërsa, njëra konkurrente thotë se e di vetëm se është shpallur në vitin 2008, por nuk e di datën dhe muajin. Por, krejt në fund, njëra nga konkurrentet edhe pse në mëdyshje, përgjigjet saktë, duke thënë “Më duket 17 shkurt”. Ndiqeni vide0n e mëposhtme nga minuta 2:43 deri më 3:07, për t’i parë përgjigjet e mërgimtareve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet