Lajm

E pabesueshme, Shqiptarja në Zvicër lind gjashtënjakë por do çuditani se çfarë i ofroj shteti

Shumë e rrallë është që një shqiptare të lindë trenjakë dhe jo më gjashtënjakë.Një nënë nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë të shëndosh si molla.Në një fotografi të postuar nga albanews, kjo nënë shihet pranë bebeve të shtrira në divan./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zvicra është krenare dhe e lumtur që një grua Shqiptare ka lindur gjashtënjakë në shtetin e saj.Shteti Zviceran ka vendosur që të kryejë të gjitha detyrimet për të gjithë fëmijët deri/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

në moshën 18 vjeçare,duke përfshirë edhe shkollimin.Shqiptarja tashme është mirë me shëndet dhe ajo është e liruar nga puna me pagesë të plotë.Shpresojmë që gruaja nga Kosova të vendosë që fëmijët t’i pagëzojë me emrat tradicionalë.I urojmë bebeve jetë të gjatë e të lumtur bashkë me familjen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet