Lajm

Mos kalo pa e ngushëlluar / Nëna ndan foton me foshnjen që h.umbi jetën pak minuta pas lindjes

Një grua 28 vjeçare nga Uellsi ka he.dhur një imazh në rrjetet sociale me djalin e saj të porsalindur i cili fat.keqë.sisht hu.mbi jetën vetëm pak minuta pasi erdhi në këtë botë. Stephanie Broadley, po përjeton një dhimbje të tme.rrsh.me nga hu.mbja e fëmijës së saj. JU/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Madje ajo ndjehet fa.jto.re që nuk ja kishte bërë të qartë që stafit të dëgjonte shq.etës.imet e saj, duke përfshirë dhe atë që nuk mund ta ndiente fëmijën e saj gjatë procesit të lindjes. Zonja Broadley kishte pë.sua.r një ab ort dhe një infeksion gjatë lindjes së një fëmije tjetër,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

prandaj rre.zi.ku ishte i lartë. Sidoqoftë, stafi i s.pi.talit Grimsby’s Diana, Uells, menduan se lindja Broadley ishte me rr.ezi.k të ulët, shkruan Daily Mail. Zonja Broadley, nënë e gjashtë fëmijëve, tha:‘’Duhet të kisha bë.rti.tur më shumë për të.’’Tani Stephanie po i ndan këto fotografi të para dhe të fundit me shumë pikëllim për të nxitur sekretarin e shëndetësisë Matt Hancock të ndërmarrë veprime ur.gjen.te./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet