Lajm

Mos e lejo kurrë burrin të bëjë këto 10 gjëra. Numri 1 bëhet nga shumë gra, por pasojat janë shumë të medha

Vajza dhe gra, këto janë 10 gjëra që nuk duhet të bëni në pjesët tuaja private. Shumë gra, për fat të keq, nuk e marrin parasysh këtë këshillë dhe pasojat janë të tm.errshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për të pasur një higjienë të mirë in.time ne të gjithë tentojmë të lahemi tepër dhe ky është një nga gabimet më të mëdha që mund të bëjmë.Ne kemi vendosur të listojmë 10 gjëra që nuk duhet të bëni (ose të bëni) në zonat in.time. Nëse jeni të kujdesshme, ju do të shmangni probleme serioze shëndetësore që mund të çojnë edhe në humbjen e pjellorisë. Një nga pjesët më delikate të trupit tonë është zona jonë in.time./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për këtë arsye, gruaja duhet të kujdeset për pjesët e saj private. Por, vetëm duke u kujdesur nuk mjafton: gjithashtu duhet të dini se si t’i thoni jo partnerit tuaj i cili, pa dashur, mund të na dëmtojë. Këtu, pra janë 10 gjëra që nuk duhet të bëni në pjesët tuaja private.Të laheni vetë nga brenda/ Natyrisht, po flasim për larje të tepruar. Nëse lani jashtë me pak ujë dhe përdorni detergjent të butë specifik për zonat intime, asgjë nuk do t’ju ndodhë. Vetëm mos bëni larje të brendshme që shkatërrojnë ekuilibrin delikat të florës bakteriale duke shkaktuar infeksione./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet