Lajm

“Se dua hiç familjen e burrit, do bëj atë që s’ua pret mendja…”, vajza ha.bit me letrën

Kjo është letra që një vajzë ka dërguar në redaksinë e Shkodra News, ku tregon se nuk i pëlqen familja e burrit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo thotë se dëshiron ta marrë burrin tek familja e vet, por do të dijë mendimin tuaj se si të reagojë.Përshëndetje të gjithave. M’u mbush mendja që edhe unë të shkruaj historinë time në median tuaj. Do të doja të ndaja me ju problemin tim dhe dua t’ju përgëzoj për më tepër, sepse këto histori janë si një lloj terapie për ne. Kam një problem me vjehrrën time./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Me aq sa kam lexuar kam kuptuar se ka shumë vajza të reja që kanë probleme me vjehrrat e tyre. Por në të njëjtën kohë kam lexuar histori nusesh të cilat ankohen kot më kot.Nëse vjehrra kujdeset shumë për fëmijët, ato ankohen pse kujdeset, nëse nuk kujdeset ato thonë pse nuk kujdeset. Duket sikur është e shkruar që marrëdhënia vjehërr-nuse të shkojë gjithmonë keq. Unë për vete jam vajzë, teze, kunatë, motër dhe nuse, nënë ende jo.Nuk e di se si do të reagoj kur të kem fëmijë, por nuk mendoj se do të reagoj ashpër ndaj vjehrrës si disa nuse që njoh. Si vajzë jam normale, kam pasur edhe unë problemet e mia më nënën time dhe mjaft madje, sepse kemi karaktere të kundërt, por asnjëherë nuk mbajmë inat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet