Lajm

RRËFlMl I 29 Vjècaręs: “Ràshë Në DASHURl Me BURRlN E Màrtuar”…

Unë jam 29 vjeç dhe i da;shuri im është 34 vjeç. Për herë të parë u takuam gjashtë vjet më parë kur isha në një martesë me /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

personin që në atë kohë ishte pa;rtneri im. Kisha rastin ta shikoj atë në sallë dhe pashë në këtë njeri diçka të mrekullueshëm. JU/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë jam 29 vjeç dhe i da;shuri im është 34 vjeç. Për herë të parë u takuam gjashtë vjet më parë kur isha në një martesë me personin që në atë kohë ishte pa;rtneri im. Kisha rastin ta shikoj atë në sallë dhe pashë në këtë njeri diçka të mrekullueshëm. JU/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet