Lajm

Njihuni me 125 vjeçarin e “pavd’ekshëm” që pi cigare tash e tetë dekada

Disa thonë se gjenetika është shumë e rëndësishme. Por, edhe nëse paraardhësit e juaj nuk kanë jetuar gjatë, kjo nuk do të thotë se/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

do të jetoni aq gjatë sikurse ata.Gjenetika mund të ketë ndikim vetëm në 30 për qind të rasteve, pjesa tjetër varet prej jush dhe si dini/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ta kontrolloni sjelljen, mënyrën e të ushqyerit e shumë faktorë tjerë.Rrëfimi i 125-vjeçarit (disa pretendojnë se i ka 117, kurse disa 135 ja Disa thonë se gjenetika është shumë e rëndësishme. Por, edhe nëse paraardhësit e juaj nuk kanë jetuar gjatë, kjo nuk do të thotë se/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet