Lajm

Jam e martuar por komshiu beqar shum me cmend…

Jam e martuar por komshiu beqar shum me eksiton. Martesa ime nuk po rrjedh qysh e pata menduar dhe gjith ajo romanc me nje kohe qk ishte tani ka marr rrugen pa kthim burri im faqeziu duke shkuar mbas te tjerabe me/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ka harruar mua nejse vet fajin e kam qe deri tani i qendrova besnike tani e tutje kam vendosur ta tradhetoj me kan te mberrij por edhe plak te jet se pa me knaq nuk e laj qka e kam ni komshi perball /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

eshte beqar dhe trupin qka e ka te gjuthin me muskuj aty ku flej te shoma aj duket tu be ishtrime mmmsa me eksiton gjith naten enderroj per te mbrem duke e shkkuar ashtu lepija buzet dhe futa dorren ne doni te dini qka berra shikojeni reklamen do ta kuptoniJam e martuar por komshiu beqar shum me eksiton. Martesa ime nuk po rrjedh qysh e pata menduar dhe gjith ajo romanc me nje kohe qk ishte tani ka marr rrugen pa kthim burri im faqeziu duke shkuar mbas te tjerabe me/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet