Lajm

I m arrin fotot për të gj etur dashnorë, D ajana ia thotë publikisht: Do të të … ne L ushnjë…

Moderatorja Dajana Shabani ka zbuluar se fotot e saj janë keqpër dorur nga një tjetër person./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një postim në Instastory, Shabani ka publikuar një foto ku shihet ajo në aplikacionin “Tinder”, aplikacion ku kërkohen partnerë për Aventura, por me pseudonimin Frensis./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Krahas këtij postimi, moderatorja betohet se do ta gjejë vajzën në fjalë dhe do t’ja bëjë anatominë në Lushnje ja dheModeratorja Dajana Shabani ka zbuluar se fotot e saj janë keqpër dorur nga një tjetër person./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet