Lajm

“Unë Do I Haj Veshin Edi Ramës”/ Mjaft E Acaruar, Nuk Përmbahet Kryemadhi: Më Varni Te Kali I Skëndërbeut (VIDEO)

E acaruar, e ulur në mes të sheshit, kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka bërë akuza të forta politike. “Unë do i haj veshin Edi Ramës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam e zhgënjyer nga politika, kjo histori nuk ka të bëj me zhgënjim politik. Më varni te Kali i SKëndërbeut,të marr përgjegjësit të Ramiz Alisë, të Lulzim Bashës, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fatos Nanos, të Ilir Metës, të gjithë artistëve që janë rrogëtarë në Bashki, unë marr përsipër në emër të 30 viteve tranzicion në kryqëzoni dhe të bien rehat dhe të laj të gjithë haqet e njerëzve”, tha Kryemadhi.E acaruar, e ulur në mes të sheshit, kryetarja e LSI-së, Monika Kryemadhi ka bërë akuza të forta politike. “Unë do i haj veshin Edi Ramës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet