Lajm

Shkonin me grip, mjeku i shtrinte dhe më pas i bënte diçka që këto gra po ‘çm.enden’! Nuk e b.esoni?(VIDEO)

Kjo që do t’ju rrëfejmë duket si një histori e pabe.sueshme, por faktikisht ka ndodhur dhe ngjarja është kthyer në lajmin e ditës, sepse fajtori i dyshuar përfundoi në arr.est /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

shtëpiak disa orë më parë. Për çfarë po flasim? Një mjek në Alba të Italisë aku.zohet se ka përdorur hipnozën për të përfituar nga pacientët e tij.Por le të shkojmë hap pas hapi për të rindërtuar gjithçka që ka ndodhur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo që do t’ju rrëfejmë duket si një histori e pabe.sueshme, por faktikisht ka ndodhur dhe ngjarja është kthyer në lajmin e ditës, sepse fajtori i dyshuar përfundoi në arr.est shtëpiak disa orë më parë. Për çfarë po flasim? Një mjek në Alba të Italisë aku.zohet se ka përdorur hipnozën për të përfituar nga pacientët e tij.Por le të shkojmë hap pas hapi për të rindërtuar gjithçka që ka ndodhur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet