Lajm

Nuk do ta besoni se cfare beri ne diten e marteses në shtëpi për mamanë që është duke vd.ekur

Gjithçka që ajo ëndërronte, ishte që të merrte pjesë në dasmën time. Kështu që unë vesha fustanin e bardhë dhe i fejuari im dhe unë u martuam”.Kështu tregon Federica Ferrari,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

një vajzë 27-vjeçare nga Limbiate, një qytet në provincën e Monzas dhe Brianzas, historinë e saj, me zërin të m.b.yt.ur nga lotët.Emocionet atë të shtunë 28 nëntori/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjithçka që ajo ëndërronte, ishte që të merrte pjesë në dasmën time. Kështu që unë vesha fustanin e bardhë dhe i fejuari im dhe unë u martuam”.Kështu tregon Federica Ferrari, një vajzë 27-vjeçare nga Limbiate, një qytet në provincën e Monzas dhe Brianzas, historinë e saj, me zërin të m.b.yt.ur nga lotët.Emocionet atë të shtunë 28 nëntori/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet