Lajm

Kam nje femije jom e divorcuar dhe deshiroj te njoftoj ndonje mashkull…

Mami 35 vjeqare kom nji femije jom e divorcuar dhe deshiroj te njoftoj ndonji mashkull qe ka pretendime serioze dhe te jet mardhenie pune ish burri iku /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ne italy dha ka dy vite nuk ljmrohet ndersa vet kam veshtiresi ekonomike nese jeni te sinqert dhe serioz mu ljmroni sa per fillim pijna nga nji kaffe pastaj shofim lutem djemt nga saranda mos /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

te ljmrohen dhe studentet mos te ljmrohen Stsepse kom arsyet e mija dhe mund te jet ndokush nga familja e ish burrit kl iko ne rek lam dhe prit dy minuta emer ne msn numrin e viberit tim dhe falsim u ljmruat apo jo sidoqoft kaloni mire/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet