Lajm

Kam mbet vetem sepse burri me Ia ne mes Greqis…

Çkemi cu/na pershendetje shp/resoj s e kete rradh do njo/ftoj nd/onji cun ketu te sj/ellshem dhe me ku/ptime mami e kishte mera dhe shum shoqe un ne fakt e kis/hha ate fik/sime ate sepse ishte shum pe mire dhe reth te 35 tave pershendetje ckemi Un desha te ndaj me ju nje his/tori qe me ka ndo/dhur… /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Un jam e mrtuar ka rreth 8 vite dhe e burri punon perko/hesisht ne gre/qi Nga nena ime ka vetem nje moter nje vit me t e madhe se une Ajo eshte e fejuar dhe me kun/atin tim Un ate e kam pare gjithmone me da/shuri si vella ejo si k/unat imedilnim shpesh bashke me motren dhe kunateninse kisha pare kurre ku/natin me sy/rin e e bu/rrit nji nate/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

e la/me te dil/nim se bashku per te pi/re kaffe por un i refu/zova se shkaku femijeve dhe pak mavon tr/oket dik/ush ne dere shof ishte kunati e pyete se ku esht motra me tha shkoj ke mamaja dhe i afrova nji kaffe ne kuzhin drisa mar/oja kafe me ka/pi per dore dhe epr te ma/smet i nese je e dhe ti i inte/resuar per mua per nji li/dhje te ms/hefte thash mos se sbene nese doni ta njoftoni ket mami por sht-typ ne r eklam e ljami do shkoja ta./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet