Lajm

Ka mbi 4 muaj qe kam mbet e vetme, A ka ndokush qe t’me permbush nga ju…

Nuk e di as vet si ka munsi un te jem e vetme 4muj e kaluar, sedi a ka me rend pa patur afer ndonje burr, por ja kalova disi por tani nuk mundem me ka ardh fundi edhe pse nga ju do/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ket te cilet do thon pse kerkon burr kur tash ke kalu 4muaj dhe je msu pa burr, e di se esht me mir te mos kem me burr por skam shka pres spo muj me duru… dua njohje te re dhe pik se nuk duroj me pa patur dikë qe t’ më perm bush ne sht ra/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk e di as vet si ka munsi un te jem e vetme 4muj e kaluar, sedi a ka me rend pa patur afer ndonje burr, por ja kalova disi por tani nuk mundem me ka ardh fundi edhe pse nga ju do ket te cilet do thon pse kerkon burr kur tash ke kalu 4muaj dhe je msu pa burr, e di se esht me mir te mos kem me burr por skam shka pres spo muj me duru… dua njohje te re dhe pik se nuk duroj me pa patur dikë qe t’ më perm bush ne sht ra/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet