Lajm

Bëri operacionin e parë plastik vetëm 20 vjeç, sot e reja ka marrë një pamje të frikshme(FOTO)

Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe pse jo të gjithë i arrijmë këto standarde të vendosur nga industria e bukurisë, kemi gjetur mënyra të tjera alternative për t’i arritur.Standardet e bukurisë na janë imponuar edhe më shumë me futjen e rrjeteve sociale gjerësisht në jetët tona ja si duket kjo vajz/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë.Edhe pse jo të gjithë i arrijmë këto standarde të vendosur nga industria e bukurisë, kemi gjetur mënyra të tjera alternative për t’i arritur.Standardet e bukurisë na janë imponuar edhe më shumë me futjen e rrjeteve sociale gjerësisht në jetët tona ja si duket kjo vajz/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet