Lajm

B ukuroshe dhe “për v ëluese”, njihuni me g ardisten se ksi që mbron jeten e pr esidentit

Vajzat ruse konsiderohen si ndër femrat më të bukura dhe më se ksi në planet.Dhe si të tilla, ato tërheqin vëmendjen e mediave të huaja, sidomos nëse mbrojnë presidentin, Vladimir Putin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një prej tyre është edhe Anna Krhamtsova, e cila u zgjodh si vajza më e bukur e Gardës Kombëtare ruse.31-vjeçarja, e cila është edhe nënë e një fëmije arriti të fitojë një garë, ku pjesëmarrës ishin me mijëra ruse të tjera /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vajzat ruse konsiderohen si ndër femrat më të bukura dhe më se ksi në planet.Dhe si të tilla, ato tërheqin vëmendjen e mediave të huaja, sidomos nëse mbrojnë presidentin, Vladimir Putin.Një prej tyre është edhe Anna Krhamtsova, e cila u zgjodh si vajza më e bukur e Gardës Kombëtare ruse.31-vjeçarja, e cila është edhe nënë e një fëmije arriti të fitojë një garë, ku pjesëmarrës ishin me mijëra ruse të tjera /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet