Lajm

Shtatzëni në të njëjtën kohë me të dashurin e përbashkët: Idenë na e dha mamaja…(Pamje)

Ato ndajnë të njëjtin të dashur që nga viti 2012 dhe përveç martesës duan të mbeten shtatzënë me të në të njëjtën kohë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Motrat duan që 35-vjeçari të jetë babi i fëmijëve të tyre që do jenë gjysmë motra ose vëllezër, si dhe kushërinj.Ana dhe Lucy, të cilat përfundojnë fjalinë e njëra-tjetrës, rrëfyen se ideja lindi nga e ëma e tyre.Ato thanë:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mamaja jonë është ajo që po na bind që të lindim në mënyrë natyrale, por nuk e dimë se si do të shkojë, pasi do të na duhet të ngelim shtatzënë në të njëjtën kohë. Do të jetë një sfidë tjetër. Është gjithçka në dorën e Benit, edhe pse është shumë presion për të”.Binjaket australiane kanë rrëfyer duan të ndryshojnë ligjin për poligaminë, në mënyrë që të dyja të shkojnë në altar me burrin e ëndrrave të tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet