Lajm

Prekěse: 29-vjeçarja dëgjon për herë të parë(VIDEO)

Jo të gjithë njerëzit i shijojnë të mi rat që ofron jeta. Për disa janë të kufizuara shumë gjëra që për të tjerët janë shumë të nevojshme, megjithatë atë sot /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

falë zhvillimet të teknologjisë po ndryshon bota, dhe po bëhet më e mirë për disa që jeta i ka pri vuar nga shumë gjëra,Jo të gjithë njerëzit i shijojnë të mi rat që ofron jeta. Për disa janë të kufizuara shumë gjëra që për të tjerët janë shumë të nevojshme, megjithatë atë sot /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E tillë është edhe Sloan Churman, 29-vjeçare e cila deri në këtë moshë nuk ka dëgjuar asgjë, pasi ka lindur e tillë, e shu rdhër, por me anë të mje teve të përparuara teknologjike, arrin të dëgjojë për herë të parë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet