Lajm

Nхehen gjërat, konkurrentja: Kam bërë ѕ*kѕ katërshe me zotëѕinë time

Denisa: Mund të thuash pa tanga, jo çorape. Igli: Mirëpo as çorape nuk ke veshur. Denisa: As tanga jo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në puntatën e fundit të emisionit “It’s my love” në Kosovë është transmetuar takimi mes dy konkurrentëve të quajtur Igli dhe Denisa. Dyshja kanë biseduar tema të nxehta me njëri-tjetrin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Denisa u shpreh se i pëlqen të kryejë marr ëdhë nie në grup. Pjesë nga biseda mes tyre: Igli: Nuk paske veshur çorapeNë puntatën e fundit të emisionit “It’s my love” në Kosovë është transmetuar takimi mes dy konkurrentëve të quajtur Igli dhe Denisa. Dyshja kanë biseduar tema të nxehta me njëri-tjetrin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet