Lajm

Mrekulli E Allahut/ 17-Vjeçari Me A.Uti.Zë.M Mëson Kuranin E Di Në 6 Gjuhë

Ozan Mamish është një 17 vjeçar turk me a.uti.zë.m që e ka mësuar Kuranin përmendësh dhe e di kuptimin e tij në 6 gjuhë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ka qenë gjyshja e tij ajo që zbuloi interesin e Ozan për Kuranin kur ishte 5 vjeç, kur ajo ishte duke e lexuar librin e shenjtë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tashmë 17 vjeçari është një recitues i Kuranit dhe mund të thotë kuptimin e tij në gjuhët turke, frengjisht, anglezisht, urdu, gjermane dhe ruse.Ka qenë gjyshja e tij ajo që zbuloi interesin e Ozan për Kuranin kur ishte 5 vjeç, kur ajo ishte duke e lexuar librin e shenjtë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet