Lajm

E dashura i ben nje shaka te dashurit dhe e h.edh videon ne internet, por ja se cfare ndodh pastaj!(VIDEO)

Deri në atë kohë, Yout. ube kishte qenë vetëm një hobi per 20-vjeçaren kanadeze Alyssa Kulani. Por kur asaj i erdhi një çek në janar nga You. Tube, nuk mundi t’i besonte syve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Qe atehere gjithçka ndryshoi, kur algo.ritmi i Yout.ube “mori dhe rekomandoi” një video që ajo postoi në tetor të vitit 2018, e cila u bë vir.ale dhe mori 4 milionë shikime.Shikovid meposhte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kështu, siç ka rrëfyer ajo, pagesa e një çeku prej Go o.gle ishte për 29.300 dollarë, të fituara tërësisht nga reklamat e vendosura në videot e saj.Deri në atë kohë, Yout. ube kishte qenë vetëm një hobi per 20-vjeçaren kanadeze Alyssa Kulani. Por kur asaj i erdhi një çek në janar nga You. Tube, nuk mundi t’i besonte syve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet