Lajm

Djali i vogël jep shpirt mbi tapet nga sëmundja e ligë, teksa nëna lahej/ I kishte shkruar një letër: Mos qaj mami unë po iki të luaj do të pres ty derisa sa të vish

Ruth Scully, është një nënë që ka përjetuar momentin më të keq për një prind. Atë që duhet t’i japë lamtumirën djalin e saj.

Nolani i vogël vuante nga një sëmundje e ligë dhe para se të jepte shpirt, ai kishte shkruar për nënën e tij:Mami t’i nuk do të qash për mua. Unë do iki në parajsë dhe atje do të pres duke luajtur derisa sa t’i të vish.”

Nolani i vogël kishte një sëmundje të keqe, e cila prek shumë pak njerëz. Ai ishte vetëm tre vjeç, kur u zbulua se kishte këtë sëmundje. Nëna e tij me lot në sy tregon:Ai dha shpirt mbi tapet aty iku. Unë isha duke bërë dush. Tani nuk ia fal dot vetes, që e lashë ashtu. Iku i vetëm.”Nëna po merr këshillim psikologjik dhe mjekët thonë se do i duhet shumë kohë derisa sa ta kaloj këtë dhi mbje.