Lajm

13 vjeçari kosovar që punon token dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati

13 vjeçari kosovar që punon token dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

familja që po rrit mbi 15 mijë zogjë pule. Blearti 13 vjeçar lëvron arën me traktor.Në Krajkovë të Drenasit punët në bujqësi nuk janë vetëm për të rritur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Një djalosh 13 vjeçar me traktor punon token si dhe kujdeset për mbi 15 mijë zogjë fshati. Familja Bytyqi ka filluar edhe kultivimin e pulave në ambient të hapurfamilja që po rrit mbi 15 mijë zogjë pule. Blearti 13 vjeçar lëvron arën me traktor.Në Krajkovë të Drenasit punët në bujqësi nuk janë vetëm për të rritur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet