Lajm

Mbani lotet! I moshuari 62-vjeqar merr per grua vajzen 11-vjeqare. Arsyeja do ju lere pa fjale!

Kjo është një histori e mrekullueshme, e përzemërt, por është krejtësisht tron.di tëse – por në një mënyrë të mirë. Një baba /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

62-vjeçar është di.ag nosti k.uar me ka.nc.er dhe ai nuk do të jetë rreth kur vajza e tij 11-vjeçare martohet me dashurinë jetën e saj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kjo është një histori e mrekullueshme, e përzemërt, por është krejtësisht tron.di tëse – por në një mënyrë të mirë. Një baba 62-vjeçar është di.ag nosti k.uar me ka.nc.er dhe ai nuk do të jetë rreth kur vajza e tij 11-vjeçare martohet me dashurinë jetën e saj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet