Lajm

Humbi jeten në Mengjes / Para se të v disje i shenoi nënës nuk po…

Një adoleshente ka dhënë shpirt, ku një i ri t apë e fluturoi në ajër. Por zbulohet letra që ajo i kishte shkruar nënës së saj para se të jepte shpirt./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Letra e adoleshentes:“E dashur nënë, do të doja të ishe krenare për mua sepse mbaja fjalën dhe mbaja premtimin që të dhashë. Edhe pse e kalova /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

mbrëmjen me miqtë e mi, nuk p iva pasi e dija që duhej të ngisja makinën. Mami, kam shumë dh imbje që nuk i mbaj dot lotët … Kërkoji babait të jetë i f ortë dhe motrës sime të vogël të mos ketë f ri kë. Mami, ndjehem sikur po l argohem… Të dua mami, të dua shumë!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet